Är du nyinflyttad i Huddinge och behöver badrumsrenovering?

Huddinge är en kommun på framväxande. Inte minst syns det på bostädernas prislappar. Slipp kaos och gör din badrumsrenovering innan du flyttar in i ditt nya.

Precis som med de flesta kommuner finns det olika typer av områden i Huddinge. Ett av de lyxigare områdena, där prislappen på ett hus lätt passerar tio miljoner, är Fållan. Invid Magelungens strand ligger dessa villor strategiskt placerade som i en egen liten ficka. Nära till pendeltåget och med natur runt hörnet.

Är det hit du ska flytta, och om badrummet mot förmodan inte redan är fräscht, då kan det vara dags för en badrumsrenovering. Att börja morgonen i ett härligt utformat rum, med varma klinkerplattor mot fotsulorna och ett smickrande ljus framför spegeln, ger en god start på vilken dag som helst.

Badrumsrenovering innan du flyttar in i ditt nya hus i Huddinge

Ett smakfullt badrum kan göra vem som helst glad på en bostadsvisning. Detsamma gäller förstås också ett exklusivt och smart planerat kök. När du flyttar till nytt är det inga större konstigheter att måla om eller att tapetsera, att däremot riva ut hela badrummet eller köket är ett större ingrepp.

Om huset du är intresserad av har ett äldre kök eller badrum, då kan det definitivt vara värt att göra en badrumsrenovering. Under ett par veckor blir det lite besvärligt, varför det om möjligt är smart att göra din badrumsrenovering i samband med överlämningen. Bo kvar i din tidigare bostad ett par veckor extra och anländ till ett nyrenoverat hem med fräscht badrum, utan att behöva leva i kaoset!

30 Jul 2022