Badrumsrenovering precis som du vill ha det

Älskar du badkar eller kanske en riktigt snygg och inglasad dusch? Hur är du som person? En person som gillar att ligga i badet i flera timmar eller tar du hellre en halvtimmes dusch?

Om du får göra en badrumsrenovering helt utifrån dina egna önskemål - blir det då med badkar eller dusch? Eller väljer du kanske att installera dem båda? Frågan är om valet mellan de båda bekvämligheterna säger något om hur du är som person. Varför vill vissa av oss ta en dusch där vattnet spolar av oss och vi får styra vattnets stråle efter egna önskemål. Samtidigt som andra hellre dyker ner i ett stilla, varmt hav, som bara lugnar, värmer och tar emot? Troligen säger det en hel del om oss som personer. Om hur vi varvar ner, hur vi hanterar energier omkring oss och om hur vi skulle välja att inreda ett badrum.

Om du tvingas att välja

Låt säga att du inte har plats för både badkar och dusch när du planerar ditt nya badrum. Du måste helt enkelt göra valet. Ett badkar är ju faktiskt betydligt mer skrymmande och otympligt. Kanske kan du besöka ett badhus istället, när behovet av en varm pool uppstår. Om det inte uppstår varje dag förstås.

En dusch går att installera på en mindre yta. den går att göra stor eller liten, med duschdörrar eller draperi. Den går även att variera med olika typer av munstycken, färger och material och kan bli ett riktigt snyggt drag i din badrumsrenovering. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: badrumsrenoveringuppsala.nu

15 Mar 2021