Elektriker i Tyresö värnar om barnen

De arbeten som elektriker gör i Tyresö har ofta att göra med installationer. Det kan vara diskmaskiner men även dragning av elkablar för olika ändamål.

Huset skulle få de sista installationerna gjorda. Familjen hade redan flyttat in då det inte var livsviktiga saker. Men det skulle ändå bli skönt att få både diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare. En elektriker skulle komma nästa dag och Erik hade tagit ledigt på förmiddagen för att kunna öppna för elektrikern.

Denne kom på bestämd tid och började med tvättstugan. När det var klart skulle han installera diskmaskinen. Medan han höll på kom de i samspråk. Erik berättade att de hade en son på sex år och att de snart skulle bli småbarnsföräldrar igen. De pratade lite om föräldraskap innan elektrikern frågade om de hade funderat på att barnsäkra hemmet.

Elektriker barnsäkrar hemmet

Han berättade om de vanliga sakerna att tänka på, som att inte ha elektriska maskiner som barnet kan nå. Köpa CE-märkta produkter och givetvis inte ha onödiga sladdar framme. Då huset var av äldre modell hade denne uppmärksamme elektriker sett att vägguttagen inte var petskyddade. Ville de kunde han hjälpa dem med det.

Elektrikern från Tyresö tittade igenom huset för att se om det var något annat som behövdes ses över med tanke på barnsäkerhet. Det var det inte. Han lovade att komma tillbaka följande morgon innan de skulle åka till jobbet och ordna alla kontakterna. När det var klart behövde de inte fundera mer på det, vilket kändes skönt. Hör av dig till en duktig elektriker via denna hemsida: elektrikertyresö.nu

16 Sep 2022