En massa massagolv

När det behövs ett mycket slitstarkt, tåligt golv är massagolv perfekta, de är gjorda av tålig hårdplast som installeras i flera olika steg och blir till en fogfri arbetsyta som tål det mesta.

Ett stort tåligt golv behöver inte vara fult. Moderna golv kan göras i den färg man vill ha och kan få olika yta. Golv täcker ju så stora ytor i en lokal att det bidrar till att skapa atmosfär, Vill man ha det trivsamt och stimulerande att arbeta så väljer man ett golv som bidrar till det. Ett blankt och skinande golv kan vara inbjudande men behöver man ett golv med inbyggt halkskydd så går det att beställa.

Specialister på massagolv

Golv utsätts för så många olika sorters belastning och därför ställs det ofta speciella krav. I verksamheter där man hanterar frätande syror behövs det en helt annan typ av golv än i ett storkök. Om man kontaktar ett företag som specialiserar sig på fogfria massagolv kan man göra den sammansättning på golvmassan som passar för verksamheten. Massagolv i Göteborg finns i allt från storkök till kemisk industri.

Att golv är tåliga är ju viktigt men de måste också vara lätta att hålla rent och att den gjutna plastmassan är fogfri gör det lättare. Man kan spola av golven och de tål ångtvätt. Har man bestämt sig för ett golv tar det bara ett par dagar att få det på plats. Det som krävs är ett noggrant arbete med underlaget men sedan hälls massan ut och behöver bara stelna.

13 Nov 2021