Förnya ditt hem

Lite färg på dagen piggar upp de flesta av oss. Hur roligt är det inte att ha ett projekt? Ny färg, nytt hem - eller iallafall en känsla av det. Ett nymålat hem kan göra din vardag lite trevligare.

Vem gillar inte att ha det nytt och fräscht? Känslan av att komma in i ett nymålat rum där väggen ser helt perfekt ut. Det behöver inte vara svårt att måla om. Vissa väljer att göra det själva medans vissa väljer att leja bort sin målning. Det finns målare där ute som verkligen gillar att måla och vet vad de gör. Väljer du att anlita målare kommer du garanterat få ett rum du är nöjd med. De flesta av dem lämnar även en garanti på sitt arbete och de slutar inte måla förrän du är nöjd.

Många fördelar

Det finns många fördelar med att anlita ett måleriföretag. Den första är att du slipper att göra det själv. Men det är så mycket mer. Av dem kommer du få ett professionellt och noggrant jobb utfört. Du slipper tänka på alla inköp för även det fixar de. Behövs en stege eller något annat verktyg är även detta sådant de har med sig.

Det kostar en del att anlita målare, men med hjälp av ROT-avdraget får du ned kostnaden en del. Det är ett avdrag på 30% upp till 50 000 kr för privatpersoner som Skatteverket betalar åt dig. Det dras av direkt på fakturan och är alltså inte pengar du behöver ligga ute med.

24 Nov 2020