Fräscha upp golvet med golvslipning i Göteborg

Har golvet fått fula repor? Alla trägolv behöver regelbunden behandling för att hållas fräscha och fina. Med en golvslipning i Göteborg kan du få även ett skadat golv att se ut som nytt.

När du kommer hem märker du direkt att något är annorlunda. Den där tunga byrån, brukade inte stå på andra sidan väggen? Måste vara barnen som har lekt någon lek och känt för att möblera om. Du låter det vara. Du minns själv hur det brukade vara när du var barn, hur möblerna fick byta plats för jämnan. I ena stund var fåtöljen en bil, i nästa ett fartyg. Och det är ju bara att flytta tillbaka byrån sedan.

På morgonen därpå har du redan glömt bort byrån. Först när du kliver ut i vardagsrummet ser du det. De långa reporna som sträcker sig som öppna sår över hela golvet. Åh nej! Golvet är förstört!

Med golvslipning blir gamla golv som nya

Lugn. För dig som behöver slipa golv i Göteborg finns det professionell hjälp att få, oavsett om du har fiskbensparkett, chevronparkett eller annat trägolv. En golvslipare kan fräscha upp ett skadat eller slitet golv så att det ser ut som nytt.

Alla golv behöver slipas med jämna mellanrum. Det görs för att få bort slitage. Golvslipning tar bort det slitna ytskiktet och skapar en ny fräsch yta. Efter slipning görs en ytbehandling med lack för att göra golvet motståndskraftigt och vackert. Med regelbunden behandling kan ett trägolv hålla i många år – trots vilda barnlekar!

3 Dec 2021