Glitter och glamour med håltagning i Uppsala

Enligt reklamen kan en expert på håltagning göra hål i vad som helst i hela Uppsala. Men är det sant? Med det här statyknepet hittar du de riktiga experterna.

Du har säkert läst om att experter på håltagning kan göra hål i vilket material som helst. Men stämmer det verkligen? Om du hade letat efter en expert på håltagning i betong eller tegel borde du ju redan ha hittat flera stycken att välja bland. Det kanske inte är vad du söker.

Testa att ringa upp en håltagningsfirma och fråga om de kan göra hål i öronen. De kommer förmodligen tro att du busringer och antingen bli sura eller helt enkelt bara lägga på. Men det kanske var precis det du menade: Kan de göra hål i öronen på din marmorstaty i trädgården?

Med håltagning kommer alla statyer snart glittra

En seriös håltagningsfirma som verkligen är experter på alla typer av håltagning hade inte suckat och sedan klickat bort dig. Nej, de hade frågat vilken typ av öron som du vill ha hål i. De hade tagit din fråga på allvar, eftersom det inte är så lätt att borra små hål i marmor.

Håltagning är verkligen ingenting som vem som helst kan göra. Det krävs expertis och rätt verktyg – i det här fallet små, små borrar som är anpassade för sten – för att få jobbet gjort rätt. Ta hjälp av en riktig expert på håltagning och du kommer att kunna pynta alla statyer i hela Uppsala.

16 Aug 2023