Här finns erfaren målare i Kungsbacka

När det är dags att måla om villan i Onsala så kontaktar man en målare i Kungsbacka för ett välgjort arbete. Villans fasad är snart ny och fräsch igen.

Vackra Onsala ligger där på sin halvö med Kungsbackafjorden på ena sidan och Kattegatt på sin andra sida. Att Onsala är en avlång ort märks inte minst när man åker Onsalavägen från Kungsbacka hela vägen ner till Sönnerbergen. Den som äger en villa i Onsala älskar också ofta att vistas vid eller på havet.

Hur underbart det salta vattnet än är så spenderar man även en del tid hemma. Som villaägare har man ofta också en trädgård man tar hand om och njuter av. En trädgård sägs vara en pärla för huset. Dock gäller det ju att huset också ser fräscht och trevligt ut.

Snygg och fräsch fasad med hjälp av en målare

Studera fasaden på huset lite extra noga. Läget i Onsala gör att fasaden ofta blir extra utsatt för väder och vind. Saltvatten och de ibland hårda vindarna gör att det blir som en blästrad yta på fasaden. För att få fasaden fräsch och snygg igen behöver man måla om den. Då är det läge att kontakta en duktig målare i Kungsbacka för jobbet.

En målare har egen utrustning med sig som penslar, stegar och ställningar. Dessutom har målaren försäkringar inom företaget om något skulle hända med målaren eller egendomen under arbetet. Som villaägare i Onsala kan man dessutom använda sig av rotavdrag för målarens arbete.

20 Jun 2023