Hjälp med trädfällning i Heby

Börjar trädgården se ut som en djungel och har träden tagit över? Då kan det vara en god idé röja lite för att återta kontrollen. Ta hjälp av ett företag specialiserade på trädfällning i Heby.

Det är lätt hänt att sly tar över och att träd växer sig allt för stora och skuggar både uteplats och fönster med minskat ljusinsläpp som följd. Visst har träd också bra egenskaper och skyddar huset mot stekande sol och hårda vindar, och hjälper till att hålla energikostnaderna nere.

Men när det gröna tar över och man inte kan njuta av de få soltimmar vi har i vårt land är det dags att plocka fram sågen och röja. Fast det måste ske med måtta och på ett säkert sätt så att inte fastighet, människor och elledningar och annat i närheten tar skada.

Säker trädfällning för att inte skada människor och byggnader

Träd som står nära byggnader och där människor rör sig måste tas ned på ett säkert sätt utan att orsaka skador. Ett företag som arbetar med trädfällning i Heby kan ta ned träd bit för bit och fira ned delarna med hjälp av rep eller en skylift. För träd som står i trånga passager eller väldigt nära hus och elledningar är detta också det enda säkra sättet.

Tar man hjälp av ett professionellt företag kan man även få både sly och träd bortforslade, eller sågade till ved. Ofta erbjuder de också stubbfräsning och återställning av marken, men även tips på återplantering av träd.

11 Oct 2021