Kan man välja papptak i Göteborg

Många har inte hört talas om papptak och tror man skojar när man nämner det. Faktum är att det är ett material som kan hålla i decennier om man tar hjälp av en certifierad takläggare i Göteborg.

Kenneth hade börjat googla lite på tak för att se på priser och vilka företag som fanns i närheten. Han insåg snart att det fanns flera olika möjligheter som pannor, skiffer och, döm om hans förvåning, papp.

Han trodde först att det var en felskrivning i texten men det visade sig stämma. Han läste och blev mer och mer nyfiken på vad det kunde vara. Enligt texten skulle taket hålla länge om man valde papp av kvalitet. Dessutom var priset riktigt bra stod det.

Göteborgsföretag med papptak på menyn

Kenneth bestämde sig för att ringa upp och höra sig för. Samtalet var givande och det bestämdes att de skulle komma på besök för att ta en titt på taket och se hur de skulle gå vidare. De diskuterade olika papptak och entreprenören förklarade skillnaderna i både pris och kvalitet. Och nu förstod Kenneth skillnaden mellan papptak och underlagspapp.

Då kvalitet var viktigt för Kenneth och han inte ville behöva göra om allt snart igen valde han ett kvalitetstak. Dessutom skulle byggföretaget även komma och göra underhåll längre fram för att försäkra om att allt såg bra ut och säkra en längre livstid för taket.

När taket var lagt kände han sig mer än nöjd. Taket var snyggt och av takläggarna och byggmaterialet fanns inte ett spår. Mer om papptak på denna webbsida: papptakgöteborg.se

4 Oct 2021