Lackering av köksluckor i Stockholm

Med lackering går det att förfina och förändra alla möjliga olika typer av köksluckor. Antingen själv eller genom att anlita proffs inom området i Stockholm.

Per hade äntligen sparat ihop tillräckligt för att kunna skaffa en egen lägenhet. Visst låg den i en billigare del av Stockholm, men det var ett område som passade perfekt för honom. Det var nära arbetet och flera av hans kompisar bodde i närheten. Därför hade han hållit lite koll på vad som fanns under en tid, trots att det var först nu som han kunde slå till.

På visningen kände han sig genast hemma i lägenheten. Den var lagom stor och hade en perfekt planlösning. Han tyckte också om att den låg på andra våningen och inte på första, så att det inte var för mycket insyn.

Det enda han reagerade på var köket. Egentligen såg det ut att vara i gott skick och vitvarorna var ganska nya. Men luckorna hade en färg och stil som nästan fick honom att vända i dörren. Som tur var så kom mäklaren i samma stund och såg hans min. Och när det visade sig att en enkel lackering skulle fixa problemet så slog han till och köpte lägenheten direkt.

Fina köksluckor med lackering

Efter inflyttning var det dags att ta tag i allt som Per ville snygga till. Han hade redan bokat en lackering av köksluckor i Stockholm hos ett duktigt företag som hade goda betyg, och som fanns nära.

Medan han väntade på att få tillbaka luckorna passade han på att måla om skåpen och väggarna i köket. Allt för att hela rummet skulle få samma nya och fräscha känsla. Dessutom hade han valt nyanser på köksluckorna som var lite speciella och som annars inte skulle passa med det övriga i rummet.

När han hade hämtat de nylackerade köksluckorna så monterades de direkt på plats av Per och hans syster. Därefter tog de ett par steg tillbaka och beundrade det nya köket. Det hade verkligen blivit perfekt och det gick inte att se att köksluckorna var något annat än helt nya från butik.

7 Sep 2023