Lämna in möbler på lackering i Stockholm

Istället för att hela tiden köpa nya saker, som möbler till exempel, så kan man fräscha upp dem lite grann istället. Lämna in dina möbler på lackering i Stockholm och de blir som nya igen.

Den här slit-och-slängmentaliteten som många utav oss har är inget som verkar särskilt positivt för vår miljö. Den planet vi lever på behöver vi ta hand om och se till så att vi inte slänger saker i onödan. Dels kan man skänka bort sina saker eller kläder som man inte längre känner sig vara i behov av men man kan också fräscha upp och snygga till de saker man redan har. Har ni gamla möbler hemma som ni har funderat på att göra er av med och slänga? Strunta i det. Se till att fräscha upp dem istället, så blir de som nya igen.

Ge gamla möbler lite kärlek med lackering

Att lämna in sina möbler som behöver få lite kärlek på lackering är en utmärkt idé. Självklart går det inte med alla typer av möbler, men i alla fall med väldigt många av de vi har i våra hem. Ett gammalt bord eller en halvtrasig gungstol går till exempel utmärkt att lämna in på lackering någonstans i Stockholm för att få den som ny igen. På det här sättet slänger vi inte några saker i onödan. Och vill man inte själv ha sakerna när de har blivit iordninggjorda och omlackerade så kanske det går att skänka eller rentav sälja vidare åt någon annan?

23 Feb 2022