Låt en inredningsbyrå leda dig vidare i karriären

För dig som söker en karriär som inredare är det viktigt att ta kontakt med en professionell inredningsbyrå. Utan nätverk i branschen kommer du ingenstans.

Du som längtar efter en framgångsrik karriär inom design och inredning gör klokt i att söka praktik eller inspiration hos en inredningsbyrå i framkant. När du utbildar dig behöver du komma i kontakt med mentorer som har känsla för i vilken riktning branschen kommer att utveckla sig, och som inte vilar på lagrarna eller forna segrar.

Inte heller duger det att bara studera inredningskonton på sociala medier för att lära dig yrket som inredare från grunden. En bild på Instagram kan få en inredningsdesign att framstå som lättsam och slarvig, när det i själva verket ligger många timmars jobb bakom. För att lära sig ett yrke kan du inte bara studera resultatet, du behöver även få se hur arbetet görs.

Knyt branschkontakter med en professionell inredningsbyrå

En inredningsbyrå som Insyn Interiör levererar ständigt nyskapande hemmamiljöer åt mäklarfirmor, företag och välbeställda privata hem. Ett perfekt exempel på ett företag som kan tjäna som inspiration för dig som också vill arbeta med inredning.

Var inte rädd för att ta kontakt och ställa frågor. Du kanske till och med kan beställa ny inredning till ditt eget hem, för att verkligen få ta del av hela processen bakom den färdiga produkten. Även om du börjar som kund till en inredningsbyrå, kan det leda vidare till både praktikplats och anställning i ett senare skede.

8 Jun 2022