När du behöver en snickare

Har du något byggprojekt på gång? Vill du äntligen få taket omlagt, huset utbyggt eller ett helt nytt lusthus? Om det inte är så att du själv är duktig på att bygga kan det vara bäst att anlita en snickare som kan göra det mesta av bygget åt dig. Känner du inte till någon duktig snickare kan du försöka leta upp en som kan jobba med projektet. Fördelen med en duktig snickare är att en sådan kan bygga lösningar som passar just på den plats som bygget är. Skulle du till exempel behöva en platsbyggd garderob, så kan en snickare ordna med det. Eller om du vill ha en bänk som passar in perfekt på den altan som du kanske vill ha, så kan en snickare göra en sådan.

Hur hittar man en duktig snickare?

Detta är väl ändå en 10.000 kronors fråga. Det bästa är dock att googla "snickare Upplands Väsby" om det är där som man planerar sin altan, utbyggnad eller lusthus, eller vad det nu är som man önskar sig. På så sätt får man flera förslag av Google på alla de som har skrivit att de är snickare, på sina hemsidor och som dessutom har angett att de arbetar i Upplands Väsby. Bor man på en annan ort, skriver man in den orten i Googles sökruta, för att få snickare just där man önskar sig dem. Efter det kan man ta kontakt med dem som man har fått namn och kontaktuppgifter på.

Var noga med referenser och läs omdömen

När man tar kontakt med snickare som eventuellt arbetar i Upplands Väsby, bör man fråga efter offert och referenser. Rådet här är att inte betala på en löpande faktura. Risken är stor att man blir oense om priset. Tycker man då att priset är för högt kan man tycka att snickaren har fuskat med tiden och tagit för lång tid på sig att utföra uppdraget. Då är det bättre att komma överens om ett pris innan man anlitar snickaren, så att man inte får någon obehaglig överraskning. Detta bör stå i ett avtal som man upprättar med snickaren. Man bör också få referenser av snickaren så att man får en chans att avgöra om snickaren är en duktig och erfaren snickare, som arbetar noggrant och med hög kvalitet. Man kan även läsa om olika omdömen som tidigare kunder kan ha gett om snickaren. Här kan du läsa mer om en duktig snickare i Upplands Väsby: https://www.snickareupplandsväsby.nu.

2 Jun 2019