När fötter möter golv

Mjuka golv för alla slags fötter. De som är små och de som ömmar. De som är unga och de som är starka. Doftande vackra naturmaterial i ditt hem. Allt du någonsin kan önska dig för dina fötter.

Slipade hjärnor anses vassa och intelligenta. Något vi alla kanske skulle vilja ha, men få faktiskt tränar upp till fulländning. Andra tränar upp sitt hantverk till fulländning. Slipar och filar på sin förmåga eller sin passion och till slut sitter det. Någon målar, andra bygger, en tredje kanske väver eller syr, andra lägger golv och vissa förfinar kunskapen om hur man slipar ett golv.

Slipa din förmåga

Att vässa dina kunskaper och bli fulländad kan ta tid, men är en resa som kan ta dig hur långt som helst. Det kan bli i form av arbete som du erbjuder eller kanske tjänster du säljer. Ofta handlar det om både och. Om du till exempel skulle vilja bygga ett företag och ägna dig åt golvslipning så ligger det ju nära till hands att sälja även de produkter som behövs för att slipa golv. Det gäller alltså att slipa mer än en förmåga. I vissa fall blir det en färdig produkt att sälja eller ställa ut. Att ta fram en färdig produkt kan ge andra riktningar med tiden. Du kanske börjar undervisa i ämnet eller tar fram biprodukter som du säljer på en stor eller liten marknad. En resa där du vill fortsätta att dela din kunskap med andra, där en del blir kända över hela världen. Läs mer om golvslipning på denna hemsida: stockholmsgolvslipning.nu

13 Apr 2021