Ny teknik för nya tider

Det är med lås som med allt annat. De åldras. Tiden går, tekniken förändras och förbättras. Nycklar försvinner och låskolvar fungerar sämre och slits. Dags att kontakta din låssmed?

Som om det inte räckte att behöva bekymra sig för gammaldags bovar. Sådana med ögonmask och kofot som bryter upp din dörr och tar med sig familjens guld och juveler. Bor du på Sveriges hjärtslitande vackra framsida finns det gott om annat att tänka på i bovväg. Vind, salt och regn, exempelvis.

Tiden och vädret sliter på din låsutrustning. Den blir ankommen och vissa delar slits på ett sätt som gör att allt inte riktigt klickar som förr. Tekniken springer också den ifrån våra gamla kära haspar och låskolvar och rediga nycklar. Dags att hitta en duktig låssmed i Göteborg med andra ord.

En översyn av säkerheten i ditt hem

Vet du med dig att det var ett antal år sedan någon kontrollerade dina lås och din säkerhet i hemmet? Eller vet du inte ens om det behövs eftersom du bott i Kålltorp i trettio år och då aldrig behövt byta någonting? Då är det med största säkerhet dags för lite förnyelse.

Långt ifrån allt kan lösas genom ett enkelt byte av en låskolv - eller så är det det enda som behövs. Din låssmed vet.

Beställ en genomgång av hur det ser ut i just ditt fall. Är alternativa ingångar till huset skyddade och hur ser det ut med fönstren? Med rätt skydd blir både du och ditt försäkringsbolag nöjda.

22 Jun 2021