Öka lagerutrymmet med entresol

Det finns alltid ett behov av lite bättre platslösning i sitt lager. Med entresol är det precis vad du får. Frigör golvutrymme och bygg på med fler plan.

Är ni i behov utav mer plats i ert lager? Det är stora saker som förvaras där och markplatsen tar snabbt slut. Tänk om ni kunde få betydligt fler möjligheter och trots det spara in på markytan. Det perfekta sättet för att få mer plats, samtidigt som du sparar på den befintliga platsen, är att sätta in entresol.

Entresol är då ni installerar ytterligare ett plan i ert lager. Det är en ställning som inte tar överdrivet mycket plats, vilket gör att ni trots det kan utnyttja utrymmet på nedre plan. Hur stort det blir, beror helt på hur hög byggnad ni har, samt hur stor den är. Men givetvis får ni hjälp med allting.

Vad krävs för entresol?

Något som kan få många att dra åt sig öronen, är när det börjar pratas om bygglov. Det är trots allt en process som både kostar och tar tid. Det är inget ni behöver tänka på när ni sätter in entresol. Eftersom det inte gör någon påverkan på byggnaden, så behövs inget byggnadslov.

Har ni några frågor eller funderingar, så kan ni självklart ta dem med företaget ni anlitar. De har full koll på vad som krävs och hur de ska skapa den perfekta entresollösningen åt er. De anpassar alltid sin produkt efter kundens önskemål, med deras hjälp blir ni nöjda.

18 Mar 2023