Originell badrumsrenovering var en underdrift i Täby

När en lekman har varit igång kan det vara bra gjort eller helt uppåt väggarna. En badrumsrenovering i Täby kan vara både annorlunda och osmart planerad.

Mannen ledde in dem och pekade på en dörr. De blev stående och bara stirrade. Mannen hade haft rätt. Det gick inte att förstå hur den som renoverat tänkt. Rummet var relativt stort men trots det hade området längst in över toaletten hängde en dusch vilket innebar att man fick sitta på toa och duscha.

Toarullen hängde på en hållare vid dörren under lysknappen. En plats som låg på motsatta sidan av rummet. Handfatet var inte helt galet förutom att det satt betydligt högre än vanligt. När chocken släppt brast de ut i ett gapskratt. Sedan insåg de att detta var gjort av en lekman och de fasade för vad som fanns bakom våtrumstapeten.

Badrumsrenovering normaliserade

Efter att ha lugnat ner sig och återfått andningen började de tillsammans med mannen planera renoveringen. De förklarade för honom om den oro de hade när det kom till de dragna rören bakom väggarna. De lovade göra en offert men kunde inte garantera att den stämde helt på grund av detta. Men det var viktigt att det blev rätt gjort för försäkringens skull.

De återvände till byggfirman för att göra en offert på badrumsrenoveringen i Täby. De kunde inte låta bli att visa sina kollegor bilder från det galna huset. När de började jobba och rivit väggarna såg de till sin förvåning att rören var i perfekt kondition. Lättade pustade de ut och fortsatte att återställa badrummet till en mer standardiserad modell där man kunde duscha stående.

Få mer info innan du gör en badrumsrenovering här: platinia.se

11 Sep 2023