Passersystem i Stockholm som passar kunden

Som kund kan man idag välja bland en stor mängd olika typer av passersystem i Stockholm, så att det alltid går att hitta något som passar helt perfekt.

När Annika gick ut gymnasiet hade hon en vision om att börja arbeta inom resebranschen. Men ganska snart insåg hon att reseledare inte var ett liv som lockade henne. Och att sälja biljetter till resor var inte alls det hon tänkt sig. Ändå kände hon ett sug efter att få jobba med människor och att skapa en bättre vardag för dem och sig själv.

En dag berättade hennes bror att hans kompis pappa sökte personal till företaget. Det handlade om att sälja passersystem. Annika tyckte att det lät ganska tråkigt. Men när brodern förklarade vilka typer av system som det finns och att det handlar om att hitta rätt system för varje kund så blev hon genast intresserad.

Efter ett möte med företaget blev hon anställd och fick åka ut på ett uppdrag ihop med en kollega. Det var ett mellanstort företag som skulle byta lokaler och därför ville de veta vilket passersystem som gick att installera. Annika lyssnade när kollegan vant ställde frågor gällande behov och önskemål. Och därefter lämnade han ett förslag på passande passersystem.

Mer än bara ett passersystem

Det tog inte lång tid innan Annika insåg att passersystem i Stockholm kan innebära många olika typer av lösningar för olika kunder. Under hennes första år fick hon vara med om att installera många passersystem med taggar eller kort.

Men det var också roligt att få sälja och installera mer avancerade passersystem. Ett gym ville exempelvis ha ett system med tagg, kod och en våg som skulle reagera ifall flera personer försökte gå in samtidigt.

Efter bara ett år insåg Annika att detta var ett jobb som passade henne perfekt. Hon tyckte speciellt mycket om att få träffa alla olika typer av kunder och hitta system som passade för dem. Men hon trivdes även med att vara i en bransch som hela tiden utvecklas och där det kommer nya produkter och lösningar hela tiden.

11 Aug 2023