Praktiska saker man behöver i ett bygge

Bland det absolut mest praktiska som man behöver på en byggarbetsplats är förutom själva byggnadsställningarna även plats för kontor, alternativt matplats, alternativt vilorum och toalett. Man kanske behöver plats för att förvara redskap i, byggmaterial eller något annat. Det finns allt från vanliga kontorscontainer, då är de inredda som ett kontor, komplett med väggar, golv och tak, färdiga att inreda med skrivbord, stolar och pentry. Kanske man behöver en container som en redskapsbod, behöver kyla ner material, eller förvara explosivt material i en explosionssäker container? Allt det är möjligt att hyra om man väljer att hyra en container som man kanske behöver til sin arbetsplats, och som man inte behöver senare. Är det så att du behöver en container, som du senare inte har något behov av, varför inte hyra en container?

Så mycket kostar det att hyra eller köpa en container

Om du behöver en container som en verktygsbod, kostar det allt från 25 kronor per dag, beroende på hur stor container du behöver. En container som du behöver ha som lager, med komplett lampa för att se i mörker kostar från 31 kronor per dygn och uppåt. En container för den som behvöer allt från arbetsbord med skruvstäd. verktyg, isolering, belysning och värme kostar från 33 kronor per dag och uppåt. Då tillkommer kostnaden för att frakta den, om det är så att du inte själv kan frakta och hämta och lämna den själv.

Det går även utmärkt att köpa en container, beroende på  i vilket utförande du vill ha den, och med tanke på storleken, varierar priset på den. Läs mer om priser för uthyrning eller för ett köp på: http://www.hyracontainerstockholm.nu. Där kan man bli riktigt inspirerad och se vad man kan anävnda en container till.

Frakta i en container

Behöver du frakta varor i en container, är ju detta vad man ursprungligen har byggt containern till. Containerns fyrkantiga form passar utmärkt att lasta i ett stort lastfartyg eller lastbil. Ska man lasta den bör man se till att de tyngsta varorna kommer längst ner och lättare varor ovanpå så att balansen upprätthålls. En container är byggt av rostfri stål och är därför en väldigt hållbar konstruktion som passar till det mesta. Inte bara till att frakta eller vistas i, den passar även till att bo i, då man lätt kan anpassa containern till en bostad, lika väl som att bara använda den till att slänga saker i, de flesta har sett en sådan skräpcontainer någonstans.

29 Aug 2018