Rullställning - för en god tidsekonomi och en frisk rygg!

Rullställningen är en flexibel lösning som sparar in tid för den som behöver flytta sin arbetsställning. Rullställningen gör arbetet säkert och bekvämt.

I många situationer behöver man hjälp med att nå upp på höjden. Det kan vara att man ska måla om sitt sitt hus och de vanliga stegarna inte når eller blir för ostadiga när man försöker nå de sista bitarna längst upp. Stegar är bra, men man ska vara försiktig med att använda dem på höga höjder.

Byggställningar är ett alternativ, men många kan tycka att det är besvärligt att sätta upp en sådan på tomten. Det tar tid att sätta ihop delarna och när man väl har fått rasket på plats kanske man upptäcker att man skulle ha satt byggställningen en aning åt sidan.

Med rullställningen blir det svårt att göra fel

Har man råkat montera en fast byggställning fel så är det nog lätt att tappa modet. Men det finns sätt att rädda helgfriden. Det går att köpa rullställning - en ställning man monterar ihop och sedan rullar in på rätt plats. Har man ett hus som är lite högre är det smart att köpa in en rullställning som kan tas fram när man behöver komma upp lite på höjden.

Det är stor skillnad på att att arbeta från en stege - där man ofta får arbeta i obekväma arbetsställningar för att balansera sig själv och sina verktyg - och en byggställning där man helt enkelt sätter sina verktyg och målarburkar bredvid sig och kan arbeta i vanlig position.

28 May 2022