Så många snygga markiser Stockholm bjuder på

Det är inte klokt så många snygga markiser Stockholm prytt sina fasader med. Överallt tronar markiser som bidrar med mycket mer än bara solskydd för huset.

Markiser kan på många sätt skapa stämningen kring ett helt hus. Ta randiga markiser som ett exempel. Det är ingen slump att många har bilder av att lekfulla inrättningar som godisaffärer och lemonadstånd ryms bakom dessa. Markisen har helt enkelt blivit en symbol för något härligt och smaskigt.

Den som ser sig om i Sveriges huvudstad kommer notera alla snygga markiser Stockholm bjuder på. Sverige är förvisso ett solfattigt land men när solens strålar väl syns till är vi snabba på att skydda oss från dessa. Gärna med hjälp av vackra markiser som kompletterar våra hus.

Markiser är för alla

Om man har en butik kan markiser vara ett praktiskt sätt att sprida reklam. På markisen finns det gott om plats för en riktigt stor logga eller något annat i ögonfallande. Varför inte​​ ta chansen att placera en riktigt stor bild av en omtyckt produkt på markisen?

På privatägda hus är det vanligt att markisen är tänkt att smälta in i husets fasad, alternativt att den går ton i ton med andra delar av arkitekturen. Har man till exempel ett tjusigt, sobert svart tak på sin byggnad kan man välja en markis som plockar upp denna färg. Alternativt ser man sin markis som en färgaccent och väljer en ett tyg som helt bryter av mot övriga omgivande kulörer.

10 Mar 2023