Skaffa slitstarka epoxigolv

Är du trött på repiga golv som inte blir snygga hur mycket du än skrubbar? Då är det dags att du skaffar ett slitstarkt och lättskött epoxigolv, som är helt fogfritt och passar i alla lokaler.

I miljöer där det passerar mycket folk, som i ett köpcentrum eller i en mässhall, blir golven slitna och repiga. Och på ett butikslager med betonggolv yr det upp damm, och det golvet ser oftast allt annat än trevligt ut. Nu finns det en lösning som både är hygienisk och prisvärd. Du sparar massor av rengöringsarbete om du skaffar ett epoxigolv som slår ifrån sig smuts och fukt. Det är ett golv som är starkt och tål slitage utan att bli förstört.

En hel golvyta utan fogar

Du behöver varken trösklar eller fogar, utan epoxigolvet är en massa bestående av härdplast som läggs ut över golvet och planas till. Har du lite ojämnheter redan i ditt befintliga golv, är det lätt att utjämna och justera detta, och epoxigolvet är helt plant. Du kan lägga det över betonggolvet, och då får du ett snyggt och lättskött lager. I din butik har du ett golv som är skinande rent och ger ett fräscht intryck på alla kunder.

Man kan ha reklam i golvet också. Det är en yta som folk inte tänker på, men du kan ha ett budskap, pilar eller en logotyp på golvet. Det är lätt att göra rent ett epoxigolv eftersom smutsen inte fastnar så lätt, och det är därigenom också mycket hygieniskt i lokalen.

2 Feb 2022