Skapa dina egna ytor med stängsel i Uppsala

En tomt utan eget stängsel i Uppsala är en öppen inbjudan till alla förbipasserande att skapa egna genvägar. Din tomt blir privat med ett snyggt stängsel.

Vi är många som har fått lära oss genom egen erfarenhet och det är inte alltid roligt. Ligger din bostad “rätt” till kan den lätt bli hela kvarterets gemensamhetsyta. Passerar man ditt hus på väg till busshållplatsen eller kiosken är det ju så lätt att snedda över din gräsmatta - det är ju bara gräs?

Oavsett vad traktens andra medborgare har för aktivitetsnivå tycker säkert du och de du delar hemmet med att din trädgård är fel ställe för allmänna gångstigar. Ett snyggt stängsel ger en naturlig inramning och sänder samtidigt en tydlig signal som säger att detta är privat område.

Stängsel för alla smaker och storlekar

Vissa har också motsatta problem så att säga. Småbarnsföräldrar och hundägare vet vad vi syftar på. Vi vill förstås att grannarna kommer och går endast efter inbjudan men vi önskar också att hundar och barn inte kan rymma utan vidare. Därmed inte sagt att de inte behöver viss övervakning - men de smiter på bråkdelen av en sekund ibland.

Att låta installera ett snyggt och stabilt stängsel i Uppsala lugnar alltså nerverna och ger harmoni. Det håller obehöriga ute och små två- eller fyrbenta familjemedlemmar inne. En eller två stadiga och låsbara grindar gör det hela perfekt. En kunnig och erfaren firma kan komma och göra en bedömning och sedan ge er en bra offert.

15 Oct 2022