Sköna golv för just dig

En härlig känsla under fötterna eller stickor i varje tå? Har du tagit hand om golven där hemma på sistone eller är det en katastrof? Behöver du hjälp att renovera eller lägga nytt golv?

Dagen D är kommen. Dagen då du till sist fått nog. Inte en sticka till! Familjen har nu bott i den ärvda herrgården i minst trettio år. Dessförinnan har den gått i arv i många generationer. Familjen är stolt och gården är fin. Dock behövs en hel del renovering och nu är det äntligen dags. Den sista stickan är dragen! Du lyfter genast luren och tänker bara golv. Mannen som svarar berättar att de gärna tar sig an en hel golventreprenad. Chockad, tacksam och glad - tänk att det kunde vara så enkelt. Varför har ni väntat i alla dessa år? Plötsligt skuttar du fram, känner dig lätt i hela kroppen. Du nynnar på en favoritmelodi.

När familjen får veta

Nästa morgon på frukosten överraskar du med glädje och sång. Äntligen ska det ske. Den lätta känslan lever kvar i hela din kropp. Du har bestämt dig, nu är det på gång. Du berättar för fru och familj om att du nu har anlitat golvläggare med totalentreprenad. Tjejerna blir lyriska. Inredningsintresset visar sig och alla blir ivriga att googla på golv och interiör. Nej stopp, vi åker dit! Förutom totalentreprenad har din golvläggare naturligtvis ett showroom på firman. Vad kan vara bättre än att få uppleva alla golv och valmöjligheter live? En lugn och mysig frukost med samtal om renovering avslutas med att alla hoppar in i bilen för utflykt.

Olika smak och stil

I er familj finns mamma, pappa och tre döttrar. Kanske tur att där inte finns några söner. Väl framme hos er golventreprenör finner ni ett gigantiskt showroom med golv av alla de slag. Pappa informerar om att de behöver nytt golv i vardagsrum, kök och hall, till att börja med. Tjejerna sneglar på heltäckningsmattor i mullvadsfärg och rosa. Vi börjar i vardagsrummet säger pappa lite barskt. Inga fler stickor i tårna! Hela familjen håller med. De älskar trägolv. I herrgården finns flera gamla golv från det att huset byggdes. De är inte alla i så gott skick. Några behöver bytas ut helt och ersättas med vackert och stilrent klinker. Några trägolv ska däremot behållas, så som det taggiga i köket. Det ska slipas och pigmenteras i en vit nyans som kallas nordisk furu vit.

22 Aug 2020