Trädfällning i Nacka är inget för lekmän

Behöver du anlita någon för trädfällning i Nacka ska du se till att de även har koll på stubbfräsning. Att fälla träd är en sak, men att sedan fräsa bort stubbar kan vara lite lurigare än man tror.

När du tänker på trädfällning kanske det är själva trädet du är mest bekymrad över. Hur det ska fällas och om det finns risk för att någon ska komma till skada. Det är ju så lätt hänt att ett träd trillar åt fel håll. Då kan olyckan vara framme fortare än du anar. Efter att trädet fällts står du där med stubben kvar i marken. Och under stubben växer det stora tjocka rötter som ska bort de med. Hur ska du göra?

Har du anlitat ett bra företag, som kan allt om trädfällning, så kan du vara säker på att de kan det här med stubbfräsning också. De har då en speciell maskin som liksom tuggar sig ner i stubben och förvandlar allt som kommer i dess väg till flis. Det bästa med det är att flisen kan säljas eller så kan du använda den själv till bränsle.

Lätt som en plätt att få hjälp med trädfällning

Bor du i Nacka kan du lätt hitta företag som specialiserat sig på trädfällning. Förr slog man upp det i telefonkatalogen men idag är det bara att googla på nätet. Innan du vet ordet av har du fått en massa olika förslag. Bara att kontakta firman du valt ut och beställa tjänsten. Läs mer om trädfällning på denna hemsida: trädfällningnacka.nu

12 Dec 2021