Välj en målare i Stockholm som låter dig välja själv

Du som är trött på tråkiga standardtapeter gör klokt i att anlita en målare i Stockholm som tapetserar med tapeter du själv köper in. Det är det faktiskt inte alla som gör, så fråga först.

Det finns flera anledningar till att vissa målerifirmor inte går med på att sätta upp tapeter kunden köpt in på egen hand. Många målare vill veta exakt var tapeterna kommer ifrån, för att vara säkra på vilken teknik som ska användas. Men en riktigt duktig målare kan så klart sätta upp vilka tapeter som helst. Även gamla vackra vintage-rullar du hittat hemma hos din farmor.

Ställ krav på din målare

Du som anlitar en målare i Stockholm ställer troligtvis höga krav på färg- och formspråk. Att inreda en lägenhet i Stockholm är ju inte något som görs hipp som happ, eller lämnas åt slumpen för vad som råkar finnas i målarens utbudskatalog. Stockholm är en äkta designstad. Självklart ska dina väggar spegla det, precis som de ska vara ett uttryck för din personliga stil och utsökta smak.

Fråga målerifirman du funderar på att anlita om de godkänner att du själv köper in tapeterna som ska sättas upp. Gör de inte det kanske du ska försöka hitta en annan målare. Tapeterna sätter verkligen tonen för hela din inredning, och det finns ett otroligt utbud av häftiga tapeter på marknaden. I alla fall om du får välja mellan marknadens hela utbud, och inte bara de praktiska standardtapeterna i målarens pärm.

27 Dec 2021